Servei Estació, centre adscrit al val escolar de la Generalitat

Pares i mares, voleu estalviar-vos una mica de diners en la compra de material escolar per a l’any vinent? No li doneu més voltes! Veniu a les nostres botigues aquest mes de juliol i canvieu el vostre val escolar de la Generalitat de Catalunya de fins a 60€ en productes per a la tornada a l’escola.

Servei Estació s’uneix a la llista de centres de compra que accepten aquest xec regal per a gastar en accessoris per a l’escola. Amb una àmplia gamma de productes educatius, material escolar de qualitat i una atenció excepcional, a les nostres botigues trobareu tot el necessari perquè els vostres fills tornin ben equipats al setembre a les seves classes. No deixeu escapar aquesta gran oportunitat!

Campanya val escolar 2024

El val escolar de 60 euros està destinat a les famílies d’alumnes que aquest 2024-2025 comencen a cursar primària o secundària en centres públics o concertats.

Un nou impuls per al curs escolar

Servei Estació es converteix en el centre de compra ideal per aprofitar al màxim aquesta ajuda pública. A les nostres botigues podreu trobar una àmplia gamma de productes relacionats amb l’educació: llibres, diccionaris, elements de papereria i escriptura, calculadores, motxilles i jocs educatius.

Per a canviar el vostre val de 60€ a la nostra botiga primer haureu d’activar els cupons a través de la web de la Generalitat. Productes que podreu comprar amb un -15% de DTE extra.

La promoció estarà vigent des de la primera setmana de juliol fins al 30 de novembre de 2024. Veniu ara a la nostra botiga i comenceu el curs sense esforços!

Val escolar Generalitat - Servei Estació

60€ par a bescanviar en material escolar

Material escolar en promoció

El val escolar de 60€ arriba a Servei Estació aquest mes de juliol

Ho sabíeu? La Generalitat de Catalunya ha aprovat un val de 60€ destinat a ajudar les famílies a cobrir les despeses relacionades amb l’educació dels seus fills.

A causa de la pujada de preus dels últims mesos, el govern català ha volgut assegurar una tornada al colegi digna per a tots els alumnes. Per a això, han creat una ajuda econòmica que té com a objectiu facilitar tot tipus de material escolar i altres recursos necessaris per a l’inici del curs 2024-2025. Aquest xec regal ja pot utilitzar-se en diferents establiments educatius i comerços catalans que s’hagin adherit a la iniciativa.

Aprofiteu aquest mes de juliol per a canviar el vostre val escolar de la Generalitat 2024. Una ajuda que us permetrà cobrir despeses educatives essencials, assegurant que els vostres fills tinguin tot el necessari per a la seva tornada al cole.

Preguntes freqüents

Quin material escolar entra dins de la promoció?

Es pot comprar material escolar d’escriptura i papereria, llibres de text, literatura infantil i juvenil, diccionaris, petits instruments musicals, motxilles, estotjos, jocs educatius, calculadores, auriculars, teclats i ratolins. També es poden adquirir llicències de continguts educatius digitals. No es pot comprar roba, calçat, ni tampoc material electrònic, com a ordinadors portàtils, tauletes o videojocs.

És obligatori gastar els 60€ en una sola compra?

No. De fet, la Generalitat t’enviarà dos vals de 30€ per a gastar en dues compres diferents.

Puc gastar els vals en compres en la web?

No. El val escolar de la Generalitat està pensat per a gastar, únicament, en establiments que estiguin adjunts a la promoció vigent. Pots verificar les botigues físiques que formen part d’aquesta activitat aquí.

Fins quan puc gastar el val escolar?

El xec o val escolar de la Generalitat té vigència des de la primera setmana de juliol fins al pròxim 30 de novembre de 2024.

Què haig de fer si no he rebut el val escolar de 60€?

Si no has rebut el val, et recomanem dirigir-te a la web: https://www.valescolar.cat i realitzar els següents passos:

  • Dirigeix-te a “Gestiona els teus vals”
  • Ves a la secció “PIN d’activació” i demana un de nou
  • Introdueix l’identificador de l’alumne/a i la seva data de naixement. Si tot és correcte, el sistema et mostrarà el PIN d’activació
  • Ves a la secció “Activa els vals”
  • Introdueix l’identificador de l’alumne/a i el PIN d’activació
  • Introdueix el teu número de telèfon mòbil
  • Introdueix el codi que rebràs al mòbil i, si tot és correcte, ja tindràs els vals activats

Banner pressupost a mida - Servei Estació

Start typing and press Enter to search