se-nadal-banner-blog-sorteig-cat

Un Nadal ple de solucions i… Regals!

Arriba el Nadal a Servei Estació i aquest any ho fem al costat de la nostra gran família; aquella que ens acompanya en cada projecte de bricolatge, manualitats i propostes més creatives.

Aquest 2021 venim carregats de sorpreses i il·lusions. Per això, aquest mes de desembre SORTEGEM una BICICLETA ELÈCTRICA LITTIUM. Sí… Has llegit bé! Aquest 2021 volem acomiadar-ho com Déu mana, regalant una de les nostres bicis urbanes més especials. Participa i emporta-te-la a casa!

Aquest Nadal regala SOLUCIONS a la teva família!

¡Molta sort a tothom!

Servei Estació, a través de les seves botigues físiques a Barcelona i Girona, realitzarà un sorteig anomenat: ‘SORTEIG NADAL BICI ELÈCTRICA LITTIUM’. En ell podran participar tots els usuaris que visitin les nostres botigues i compleixin els requisits que es demanen per a entrar en aquest sorteig.

Existeixen dues opcions vàlides per a participar en el sorteig. Vegem, a continuació, quines són:

OPCIÓ 1.- Compartir és de guap@s

  1. Visita les nostres botigues de Barcelona o Girona i fes-te una foto o selfie en el photocall que hem preparat amb motiu del sorteig
  2. Puja la foto al teu mur d’Instagram i etiqueta’ns. La nostra pàgina oficial d’Instagram és: @servei_estacio
  3. Segueix-nos en Instagram per a participar i saber si has estat el guanyador de la bicicleta Littium Dogma White

OPCIÓ 2.- Opto per l’opció simple

  1. Visita les nostres botigues de Barcelona o Girona i escaneja amb el teu mòbil el codi QR que trobaràs repartits pels nostres establiments.
  2. Inscriu-te en el sorteig amb el teu email. Entra en la pàgina de registre i deixa’ns el teu correu electrònic. Fàcil i ràpid!
  3. Segueix-nos en Instagram per a participar i saber si has estat el guanyador de la bicicleta Littium Dogma White.

Lloc i durada del sorteig

El photocall estarà disponible a les nostres botigues de Barcelona (C/ d’Aragó, 270, 272, 08007) i Girona (Carrer de la Sèquia, 20, 17001) tots els dies, des de l’1 de desembre i fins al pròxim 3 de gener de 2022 (tots dos dies inclosos).

Cada usuari que es realitzi la fotografia en el nostre photocall i, posteriorment, la publiqui en el mur del seu compte d’Instagram podrà participar en el concurs. RECORDA! El teu perfil ha de ser PÚBLIC perquè puguem veure la teva participació. Compartir és de guap@s!!

Com a requisit imprescindible, es revisarà que totes i cadascuna de les fotografies dels nostres usuaris hagin etiquetat correctament el nostre compte d’Instagram: @servei_estacio

En el cas que l’usuari opti per l’opció d’escanejar el codi QR que podrà trobar repartits per tota la botiga, es revisarà que el seu email quedi registrat de manera correcta en la pàgina de destí.

De la mateixa manera, perquè la participació sigui vàlida, l’usuari haurà de seguir el nostre compte oficial d’Instagram.

Jurat i elecció del guanyador 

Tots els usuaris que segueixin les normes de participació s’afegiran a un llistat excel, que servirà com a document per a acreditar la validesa del sorteig.

El 4 de gener del 2022, un jurat compost per membres de Servei Estació triarà, després de l’hora de tancament del sorteig, una participació guanyadora i un suplent per al premi. El jurat seleccionarà la participació guanyadora (i suplent) de forma totalment aleatòria, a través de l’aplicació ‘App Sorteos’, sempre que es compleixin tots els requisits de participació.

La identitat guanyadora del sorteig es publicarà en un post especial en el mur d’Instagram de @servei_estacio i també per stories. A partir d’aquest moment, Servei Estació contactarà amb el/la guanyador/a perquè accepti el premi.

Si no és possible contactar amb el/la guanyador/a durant els set (7) dies laborables següents, el premi s’adjudicarà a un suplent. De la mateixa manera, si tampoc és possible contactar amb el/la suplent durant un període de 7 dies laborables, llavors el premi quedarà desert.

ATENCIÓ! Per a recollir el premi, el guanyador haurà d’apropar-se a qualsevol de les nostres botigues de Barcelona o Girona i presentar el seu DNI per acreditar la seva participació.

Protecció de dades personals

Qualsevol participant autoritza que les seves dades personals facilitades siguin incorporats a un fitxer el responsable del qual és Servei Estació. Aquestes dades personals s’utilitzaran exclusivament per a gestionar aquest sorteig promocional, per a contactar amb el guanyador i lliurar-li el premi. També, per a enviar-li comunicacions posteriors de Servei Estació.

Aquestes dades seran tractades confidencialment i de conformitat amb la Llei orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i la seva normativa de desenvolupament.

Cada participant garanteix i respon sobre la veracitat, exactitud, vigència i autenticitat de la seva informació personal. El titular de les dades podrà exercitar els seus drets d’accés, rectificació i cancel·lació sol·licitant-ho per escrit, amb còpia del seu DNI o document d’identificació.

Normes de control i seguretat

Servei Estació es reserva la facultat d’adoptar quantes mesures resultin oportunes per a evitar qualsevol intent de frau en la present promoció o l’incompliment de les seves normes o en perjudici d’altres participants. En aquest cas, que la seva primera i immediata conseqüència serà l’exclusió del participant i la pèrdua de tot dret al premi que eventualment hagués obtingut.

Està prohibit crear o tenir més d’un perfil d’Instagram per a participar en el sorteig. Servei Estació es reserva el dret d’invalidar, expulsar, eliminar o no tenir en compte en el còmput aquells perfils que consideri sospitosos de qualsevol intent de participació fraudulenta, inclòs, a manera enunciativa i no limitatiu, l’intent de registre de més d’un perfil d’usuari d’Instagram per part d’una persona, creació de perfils falsos o usurpació d’identitat.

Així mateix, Servei Estació es reserva el dret de posar qualsevol sospita en aquest sentit en coneixement de l’empresa responsable de la plataforma Instagram, perquè adopti les mesures que corresponguin. Igualment, Servei Estació es reserva el dret d’emprendre qualssevol accions legals que poguessin correspondre-li.

Finalment, Servei Estació es reserva el dret a descarregar i excloure del sorteig qualsevol resposta enviada pels usuaris quan el consideri oportú. A més, es reserva el dret a excloure participacions que continguin elements pornogràfics o explícitament sexuals.

Limitació de responsabilitat

Servei Estació no és responsable de les interrupcions en Internet, la xarxa per cable, les xarxes de comunicacions electròniques, erors de programari o maquinari ni pels possibles errors en la introducció i/o el processament de respostes, lliuraments o dades personals.

En cas de produir-se problemes o incidències d’aquest tipus, Servei Estació farà tot el que sigui a la seva mà per a corregir-les al més aviat possible, però no pot assumir cap responsabilitat sobre aquest tema.

Servei Estació exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa que, malgrat les mesures de seguretat adoptades, poguessin deure’s a la utilització indeguda dels serveis i dels continguts per part dels usuaris. I, en particular, encara que no de manera exclusiva, pels danys i perjudicis que puguin deure’s a la suplantació de la personalitat d’un tercer efectuada per un usuari.

Altres normes de la promoció

La simple participació en aquest sorteig implica l’acceptació d’aquestes bases legals íntegrament i el criteri interpretatiu de Servei Estació, quant a la resolució de qualsevol qüestió derivada del present sorteig. Pel que la manifestació, en el sentit de no acceptació d’aquestes, implica l’exclusió del participant i, a conseqüència d’aquesta, Servei Estació quedarà alliberada del compliment de qualsevol obligació contreta amb ell.

Servei Estació es reserva el dret a introduir canvis en la mecànica o funcionament d’aquesta promoció en qualsevol moment i/o finalitzar de forma anticipada si fos necessari per justa causa, sense que d’això pugui derivar-se cap responsabilitat. No obstant això, aquests canvis es comunicaran degudament a través de la pàgina del sorteig i en el seu cas altres mitjans.

Servei Estació farà tot el possible per a evitar que cap canvi perjudiqui uns participants respecte d’uns altres. En participar en aquesta promoció reconeixes i acceptes que els drets de propietat intel·lectual sobre els materials d’aquesta promoció corresponen a Servei Estació. La reproducció, distribució o transformació no autoritzada de qualssevol materials publicitaris o promocionals constitueix una infracció dels drets de propietat intel·lectual del titular.

Start typing and press Enter to search