Handmade Festivbal Barcelona - Servei Estació

Handmade Festival Barcelona 2023

Et ve de gust assistir a la major fira de manualitats a Barcelona? Si ets amant dels treballs fets a mà, t’esperem el primer cap de setmana d’abril en el Handmade Festival Barcelona 2023. Aquest esdeveniment és una fira d’artesania i manualitats que se celebra a la ciutat de Barcelona, l’objectiu principal de la qual és reunir persones apassionades per la creació i l’art fet a mà. Una cita que no pots perdre’t i en la qual trobaràs un espai on compartir els teus treballs manuals, aprendre noves tècniques i descobrir productes únics.

On, com i quan assistir a la fira Handmade Barcelona

El Handmade Festival Barcelona 2023 tindrà lloc del 31 de març al 2 d’abril en el recinte firal Fira Barcelona de Montjuïc. L’esdeveniment es converteix en una oportunitat única per a conèixer a més de 200 expositors, que presentaran les seves creacions en àrees temàtiques com scrapbooking, patchwork, costura, brodat, punt, ganchillo, decoració, cuina, bellesa, cura personal i molt més.

A més de l’exposició, el Handmade Barcelona 2023 ofereix un ampli programa d’activitats i tallers, dirigits tant a principiants com a experts en manualitats. Els visitants que s’acostin a l’esdeveniment podran aprendre noves tècniques i habilitats, com a enquadernació, ceràmica, teixit i joieria, entre altres. I, per si no fos prou, també hi ha activitats previstes per a nens i adults, com a concursos, demostracions en viu i degustacions gastronòmiques. Un cartell d’allò més complet perquè gaudis, comparteixis experiències úniques i aprenguis noves tècniques del Do It Yourself.

Manualidades con pintura - Servei Estació

A qui va dirigit l’esdeveniment?

El Handmade Festival Barcelona 2023 està dirigit a qualsevol persona interessada en el món de l’artesania i manualitats, des d’aficionats fins a professionals. És un esdeveniment ideal per a descobrir els materials i productes més innovadors, així com formes de treball úniques. Sens dubte, una oportunitat de luxe per a connectar amb la major comunitat d’aficionats a les manualitats i compartir amb ells els teus mateixos interessos.

Servei Estació amb el Handmade Festival Barcelona 2023

El Handmade Festival Barcelona 2023 està dirigit a qualsevol persona interessada en el món de l’artesania i manualitats, des d’aficionats fins a professionals. És un esdeveniment ideal per a descobrir els materials i productes més innovadors, així com formes de treball úniques. Sens dubte, una oportunitat de luxe per a connectar amb la major comunitat d’aficionats a les manualitats i compartir amb ells els teus mateixos interessos.

Atenció artesans i creadors! Si ets un dels assistents a la fira Handmade Festival Barcelona 2023, tenim una gran notícia per a tu. La reconeguda ferreteria Servei Estació de Barcelona es convertirà en patrocinador d’alguns dels participants en aquest esdeveniment tan especial.

En què consisteix aquesta col·laboració?

Com a experts en solucions per a les manualitats, Servei Estació aportarà materials i productes d’alta qualitat a alguns dels estands presents en aquesta fira de manualitats a Barcelona. Des d’eines especialitzades, fins als millors materials perquè els experts artesans i assistents a l’esdeveniment puguin donar curs a la seva creativitat i dur a terme manualitats úniques, originals i amb el suport de la nostra gran marca.

Anima’t a realitzar un taller de joies DIY

Avís per als amants de la joieria feta a mà! Servei Estació s’ha convertit en un dels patrocinadors oficials de Mariona en el Handmade Festival Barcelona 2023. Mariona és una artesana experta en tallers de creació de joies, professora de joieria i membre adscrit del Col·legi Oficial de Joiers, Orfebres, Rellotgers i Gemmòlegs de Catalunya (Jorgc).

Amb la col·laboració de Servei Estació, aquesta artesana podrà comptar amb els millors materials i eines d’alta qualitat per als seus tallers i demostracions en viu. A més, els assistents a la fira podran aprendre de la seva experiència i tècnica, a més d’emportar-se a casa creacions úniques i originals.

Així que, si t’agraden les joies, potser t’interessa ser joier per un dia i crear un anell, una polsera o unes arracades amb l’ajuda de l’artesana Mariona i el seu equip. No ho pensis més i reserva ara la teva plaça en el taller: “Crea la teva Joia”.

Ens veiem en la fira handmade barcelona!

Des de Servei Estació t’assegurem que serà inevitable assistir al festival i no sortir d’allí amb alguns dels productes més exclusius i originals, fets per artesans i petits negocis locals.

Si estàs a Barcelona durant els dies 31 de març, 1 i 2 d’abril, no pots perdre’t aquesta gran oportunitat. Descobreix noves tècniques, connecta amb altres apassionats de les manualitats i porta’t a casa productes exclusius. T’esperem en el festival handmade Barcelona!

Start typing and press Enter to search