se-banner-brabantia-cat

I tu… On posaries la teva galleda d’escombraries Brabantia?

Servei Estació i Brabantia s’uneixen per a sortejar aquest febrer un regal apte per als amants del reciclatge a casa. Si… Has llegit bé! La nostra marca estrella en galledes d’escombraries per a la llar sorteja el FlatBack de 40L. Golden Beach. Participa i emporta’t aquesta galleda de disseny per a fer més fàcil el teu reciclatge a casa.

Molta sort a tothom!

se-news-brabantia-
Descripció i mecànica del sorteig

Servei Estació, a través de la seva pàgina d’Instagram @servei_estacio realitzarà el sorteig d’una galleda d’escombraries de la marca Brabantia: el producte estrella FlatBack de 40L. Golden Beach.

En el sorteig podran participar tots els usuaris d’Instagram majors d’edat residents a Espanya, que compleixin els requisits que es demanen per a entrar en la promoció.

Per a poder participar en el sorteig, els usuaris interessats han de:

1. Accedir a la pàgina d’Instagram https://www.instagram.com/servei_estacio/ 
2. Seguir la nostra pàgina @servei_estacio
3. Donar Like a la publicació del Sorteig
4. Deixar un comentari explicant-nos el motiu pel qual mereixes ser el guanyador/a (sigues original i creatiu/a)
5. Esmentar a dos amics en els comentaris (quantes més etiquetes, més possibilitats de guanyar)

El guanyador/a serà contactat a través d’un missatge directe per Instagram i se li demanarà tota la informació necessària per a gaudir del premi (nom i cognoms, telèfon i adreça postal).

Lloc i durada del sorteig

La participació en el sorteig d’Instagram estarà oberta tots els dies des del dia 1 i fins al pròxim 28 de febrer de 2021, tots dos inclosos.

Cada usuari podrà participar en el concurs tots els dies que desitgi, sempre que es compleixin els requisits anteriorment descrits.

Elecció del guanyador

Un jurat compost per membres de Servei Estació triarà, després del tancament del Sorteig, una participació guanyadora i un suplent. El jurat seleccionarà la participació guanyadora (i suplent) de forma totalment aleatòria, sempre que es compleixin tots els requisits de participació.

La identitat guanyadora del sorteig es publicarà l’endemà de la seva finalització, en la mateixa publicació del sorteig i també per stories. A partir d’aquest moment, Servei Estació contactarà amb el guanyador/a perquè accepti el premi. Si no és possible contactar amb ells durant els set (7) dies laborables següents, el premi s’adjudicarà al suplent.

Protecció de dades personals

Qualsevol participant autoritza que les seves dades personals facilitades siguin incorporades a un fitxer el responsable del qual és Servei Estació. Aquestes dades personals s’utilitzaran exclusivament per a gestionar aquest sorteig promocional, per a contactar amb els guanyadors i lliurar-los el premi. També, per a enviar-los comunicacions posteriors de Servei Estació.

Aquestes dades seran tractades confidencialment i de conformitat amb la Llei orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i la seva normativa de desenvolupament.

Cada participant garanteix i respon de la veracitat, exactitud, vigència i autenticitat de la seva informació personal. El titular de les dades podrà exercitar els seus drets d’accés, rectificació i cancel·lació sol·licitant-ho per escrit, amb còpia del seu DNI o document d’identificació.

Normes de control i seguretat

Servei Estació es reserva la facultat d’adoptar quantes mesures resultin oportunes per a evitar qualsevol intent de frau en la present promoció o l’incompliment de les seves normes o en perjudici d’altres participants. En aquest cas, que la seva primera i immediata conseqüència serà l’exclusió del participant i la pèrdua de tot dret al premi que eventualment hagués obtingut.

Està prohibit crear o tenir més d’un perfil d’Instagram per a participar en el sorteig. Servei Estació es reserva el dret d’invalidar, expulsar, eliminar o no tenir en compte en el còmput aquells perfils que consideri sospitosos de qualsevol intent de participació fraudulenta, inclòs, a manera enunciativa i no limitatiu, l’intent de registre de més d’un perfil d’usuari d’Instagram per part d’una persona, creació de perfils falsos o usurpació d’identitat.

Així mateix, Servei Estació es reserva el dret de posar qualsevol sospita en aquest sentit en coneixement de l’empresa responsable de la plataforma Instagram, perquè adopti les mesures que corresponguin. Igualment, Servei Estació es reserva el dret d’emprendre accions legals que poguessin correspondre-li.

Finalment, Servei Estació es reserva el dret a descarregar i excloure del sorteig qualsevol resposta enviada pels usuaris quan el consideri oportú. A més, es reserva el dret a excloure participacions que continguin elements pornogràfics o explícitament sexuals.

Limitació de responsabilitat

Servei Estació no és responsable de les interrupcions o fallades en Internet, la xarxa per cable, les xarxes de comunicacions electròniques, fallades de programari o maquinari ni pels possibles errors en la introducció i/o el processament de respostes, lliuraments o dades personals.

En cas de produir-se problemes o incidències d’aquest tipus, Servei Estació farà tot el que sigui a la seva mà per a corregir-les al més aviat possible, però no pot assumir cap responsabilitat sobre aquest tema.

Servei Estació exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa que, malgrat les mesures de seguretat adoptades, poguessin deure’s a la utilització indeguda dels serveis i dels continguts per part dels usuaris. I, en particular, encara que no de manera exclusiva, pels danys i perjudicis que puguin deure’s a la suplantació de la personalitat d’un tercer efectuada per un usuari.

Altres normes de la promoció

La simple participació en aquest sorteig implica l’acceptació d’aquestes bases legals íntegrament i el criteri interpretatiu de Servei Estació, quant a la resolució de qualsevol qüestió derivada del present sorteig. Pel que la manifestació, en el sentit de no acceptació d’aquestes, implica l’exclusió del participant i, a conseqüència d’aquesta, Servei Estació quedarà alliberada del compliment de qualsevol obligació contreta amb ell.

Servei Estació es reserva el dret a introduir canvis en la mecànica o funcionament d’aquesta promoció en qualsevol moment i/o finalitzar de forma anticipada si fos necessari per justa causa, sense que d’això pugui derivar-se cap responsabilitat. No obstant això, aquests canvis es comunicaran degudament a través de la pàgina del sorteig i en el seu cas altres mitjans.

Servei Estació farà tot el possible per a evitar que cap canvi perjudiqui uns participants respecte d’uns altres. En participar en aquesta promoció reconeixes i acceptes que els drets de propietat intel·lectual sobre els materials d’aquesta promoció corresponen a Servei Estació. La reproducció, distribució o transformació no autoritzada de materials publicitaris o promocionals constitueix una infracció dels drets de propietat intel·lectual del titular.

Start typing and press Enter to search