Servei Estació, la teva ferreteria a Barcelona

ferreteria online barcelona

MÉS DE 55.000 REFERÈNCIES ENTRE MATERIALS, EINES I ACCESSORIS

Servei Estació és una de les ferreteries de referència de Barcelona des de fa més de 80 anys. En la nostra ferreteria de Barcelona podràs trobar de tot, des d’eines manuals i mecàniques, fins a maquinària, pintura i decoració per a la llar i gran varietat de cargols i accessoris.

En Servei Estació oferim més de 55.000 articles entre materials, eines, serveis i accessoris per al professional, el creatiu, l’estudiant, l’amant del bricolatge o les manualitats. A més, pots visitar la nostra secció de ferreteria online en Materials World.

En Ferreteria Barcelona Servei Estació som un equip de més de 70 persones al servei del client. Comptem amb els millors proveïdors i sempre intentem innovar en productes, materials i accessoris de ferreteria.

Gran varietat en accessoris de ferreteria

El nostre magatzem de ferreteria al centre de Barcelona, disposem de 9 plantes on venem des d’accessoris per a portes i finestres fins a roba laboral o cargols i claus. Venem les millors marques en eines manuals i maquinària. Martells, alicates, tornavisos i tots els accessoris per a les eines, com a broques, fulles de serres, olis, etc. Màquines per soldar, trepants, fresadores, etc. Podràs trobar qualsevol eina mecànica que busquis i al millor preu.

En solucions de seguretat venem caixes fortes, cadenats i sistemes de seguretat infantil. Les millors marques en il·luminació i tot tipus de bombetes.

Visita’ns

Som capdavanters en productes de ferreteria. Ho tenim tot per als teus projectes de bricolatge o decoració. Visita’ns al Carrer Aragó 270-272, entre Passeig de Gràcia i Rambla Catalunya. Ferreteria Barcelona Servei Estació.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

Manualidades para niñossistema de riego